Kommande vecka – Följer fingerprint med spänning

Det är mycket nu, jag har inte hunnit skriva några längre inlägg eftersom jag håller på med två andra spännande projekt som tar mycket tid.

I veckan som kommer ser jag framförallt två potentiella köpa. Det ena är investmentbolaget  Ratos, samt ståltillverkaren SSAB. Angående SSAB ropar de flesta sälj och det är ofta då man kan köpa bolag billigt. Ser man till prognosen för 2013 handlas bolaget till ett PE på cirka 8. Dock ser jag det inte som jättebråttom att trycka på köpknappen då bolaget kanske kan falla någon krona till. Hur som helst börjar det bli attraktiva nivåer. Även ratos är på mycket attraktiva nivåer. Kommer bolaget att höja utdelningen nästa år kommer det att generera en mycket fin direktavkastning.

Jag ser även fram emot att se hur Fingerprint kommer att utvecklas sig veckan som kommer. Bolaget avslutade fredagen på bästa möjliga vis, ATH. Det var mycket positivt att VD Johan sa att avtalet med MS var det största som hänt under bolagets 16år.

Jag håller hårt i mina aktier och har inte en enda tanke på att sälja. Jag ser fram emot 2014 och 2015. Lite pinsamt en viss tidningen publicerade en säljanalys dagen efter att samarbetet med MS blev offentligt. 

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s