Tillbaka och det med besked! #Lucara

Då börjar semestern gå mot sitt slut och jag ska återgå till de vanliga rutinerna. Jag är tillbaka från en resa till LA, San fran, Las Vegas och Hawaii. Utvilad och taggad inför en spännande höst. Under ledigheten har jag kopplat bort börsen ganska mycket. Det enda börsrelaterade jag gjorde var att besöka en kompis på Apples huvudkontor samt konkurrenterna Googles, riktigt kul att se.

Det har hänt ganska mycket i Sverige sen jag lämnade landet. Jag ska inte försöka mig på att sammanfatta det, men i korta drag är det kul att se att börsen återhämtat sig och fortsatt uppåt, samt att det börjar komma signaler om att botten är nådd!

Avslutningsvis kommer ett mycket kul pm om ett av mina favoritbolag, Lucara.

”LUCARA DIAMOND: PARADIGM HÖJER RIKTKURS TILL 1:50 CAD (1:20) (Direkt)

2013-07-25 11:14

STOCKHOLM (Direkt) Paradigm Capital har höjt sin riktkurs för gruvbolaget Lucara Diamond till 1:50 kanadadollar, cirka 9:45 kronor, från tidigare 1:20 dollar. Rekommendationen är alltjämt köp.

Det rapporterar Analyst Ratings.”

Jag lägger vanligtvis ingen vikt vid olika riktkurser från olika analyshus, men det är ändå anmärkningsvärt hur högt de värderar Lucara jämfört med dagens kurs på 5,20kr. Mycket intressant. Det går bättre och bättre för Lucara och den senaste tiden har de endast levererat bra PM.

Återkommer snart!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s