Ännu en dramatisk dag går mot sitt slut, #Jays #Cavotec #Lucara

Lucara

Som väntat gick Lucara Diamonds upp idag. Dock inte lika mycket som jag hade hoppats. Jag tror på en kraftig uppvärderingen men jag har tid att ”skynda långsamt”. Dagens kursutveckling följde tidiagre ”lucaradagar” med en kraftig uppgång för att sedan sjunka.

Cavotec

Jag hade lite självsäkert räknat med att Cavotec skulle stiga men inte att de skulle rusa såhär snabbt. Oavsett var vi uppe på över 30kr och vi slutade dagen något under dagshögsta. Aktien har visat väldig styrka och kursen har stigit under hög omsättning. Det finns därför chans för ytterligare uppgångar.
http://www.netfonds.se/quotes/analysis.php?paper=CCC.ST

Jays

Jays är ett av mina gamla favoritbolag som jag för tillfället inte följer jättenoga (har kvar dom i portföljen). Idag tog dom ett kraftigt skutt upp. Jag kan inte hitta någon information om varför bolaget gick upp så mycket men det kan vara så att folk börjar positionera sig för en uppgång då nya produkter och handlare ska fylla på ”Jul-lagrena”.  Jag såg även att Stockpicker släppte en analys på Jays. På bolagets Facebooksida passerar man snart 200 000st likes vilket är en markant ökning om inte en fördubbling sen årsskiftet. För övrigt är det väldigt tyst om bolaget just nu.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s