Dannemora, Fingerprint, NGS Group

Hej
Efter några veckors paus har jag nu tid att skriva. De senaste veckan har jag förberett en aktiepresentation. Jag hade en dragning i Linköping för några likasinnade. Det är alltid trevligt att byta tankar och reflektera kring olika bolag.

Ett bolag som kom upp som en het potatis är NGS Group. Ett litet bolag med kraftig tillväxt. Jag kommer säkerligen komma tillbaka till detta bolag då jag har läst på lite mer.

Dannemora
Till dagens reflektioner hör naturligtvis Dannemoras rapport. Bolaget körde något av en PR-kampanj innan börsen öppnade för att sedan visa de ”riktiga” siffrorna och slakta humöret. Volatiliteten var det iaf inget fel på idag. Jag har inte läst rapporten utan endast ett sammandrag. Jag tycker att det fanns många positiva punkter som marknaden inte brydde sig om. Jag tror starkt på bättring, förutsatt att det inte blir allt för svårt (och dyrt) att hitta de likvidida medel som krävs!

Fingerprint
Kursen rusade och det utan direkt anledning. Kanske var det några tidningsartiklar i sydsvenskan som fick fart på kursen. Tekniskt sett så ligger vi i en starkt stigande trend och ska upp och testa motståndet på 74kr. Personligen tror jag att vi kommer att fortsätta stiga fram till den 10 September då Apple troligtvis kommer att visa två nya telefoner.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s