Äntligen händer det lite saker! #Lucara #Fingerprint

Lucara
Igår kväll presenterade Lucara auktionsresultaten (dock lite senare än vanligt). Nästan 23 miljoner dollar fick man in. Detta var mer än Vd William Lamb hintat om tidigare. Man sålde alla stenar och det var god efterfrågan på stenarna. Vidare nämner man även i PM:et att man hittat två nya stora stenar på 167 och 122 carat som kommer att sälja under 2014. Analytiker menar att diamantpriset kan stiga upp till 7% under 2014.

Lite trist att kursen är ned idag, men det är inte så konstigt med tanke på vilka upptrissade förväntningar många småsparare hade. Inte minst på avanzas forum var det extremt höga förväntningar på auktionsresultatet. Själv är jag nöjd med resultatet man ska inte glömma att det är inte så väldigt länge sen som man inte sålda alla stenar som man la ut till försäljning.

https://www.avanza.se/placera/telegram/2013/11/26/lucara-diamond-salde-diamanter-for-229-mln-usd-ny.html

Fingerprint
Äntligen kom en strid ström med PM. Då det varit tyst från bolaget i en månad så har kursen sakta men säkert dala. Lite skärmande att kursen är så driven av nyheter från marknaden/bolaget. Jag har som sagt kvar min post och ser 2014 som året då biometrin skall in i alla mobiltelefontillverkares telefoner.Nu får vi hoppas på att Vd Johan har kokat ihop något riktigt bra med Microsoft.

Som vanligt titta in på http://www.insidevoice.se

Ps. Kul avslut i Ratos idag. En post på 10 000 000st aktier. Det var inte jag 🙂

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s