Fenix, Las Vegas Sands, Victoria Secrets, Insidevoice.se

Hej!

Det ett tag sen jag skrev ett blogginlägg. Men nu är det dags igen! 🙂 Problemet är som vanligt att få tiden att räcka till. Jag är dock mer närvarande på Twitter.

Portföljen är sig lik. Jag har ökat i Fenix Outdoor (i oktoberdippen) samt Las Vegas Sands. Jag gillar Fenix och bolaget ligger bra som ett riktigt långt innehav i min portfölj. Jag har dock inte hunnit läsa senaste rapporten men det verkar lovande.

Som bekant har casinomarkenade i Macau haft det tufft de seanste månader. Jag tror fortfarande stenhårt på fundamenta och att potentialen är enorm.  Jag lyssnade på Ola Rollen i börspodden som också var intresserad av branschen. Dock tycker jag att han missade några saker i sitt resonemang.
För övrigt kommer bolaget kommer att öka sin utdelning med 30% till 2.6 USD för 2015.

Vidare skulle jag vilja öka i L Brands (Victoria Secrets). Dock har kursen rusat iväg, i skrivande stund uppe på ATH 74.5 USD så jag kommer troligtvis ej att köpa något i närtid.

Insidevoice

Jag sammanställde lite intressant information från insidevoice i en bild. Jag twittrade ut bilden men saker och ting försvinner snabbt i flödet så jag lägger upp den här igen. Vill någon använda den så är det fritt fram att sprid den!

info3

Annons

2 tankar på “Fenix, Las Vegas Sands, Victoria Secrets, Insidevoice.se

  • Hej,

   På kort sikt kan den säkert svänga en del, precis som vi sett under hösten. På lång sikt tror jag att kursen ska upp. Men man ska inte glömma att bolaget har haft en fantastisk kursutveckling hittills.

   Största risken är att bolaget är att de har endast ett ben att vila på, man har bara en gruva. Skulle bolaget börja hitta färre stenar så kommer kursen ta kraftigt med stryk.Vad händer vid driftstörningar? Underhåll osv.

   Skulle man istället öppna en gruva till så är det inte ovanligt med försening, nedskrivningar av prognoser osv. Det har vi sett i många gruvbolag.

   Jag gillar Lucara starkt och kommer inte att sälja några aktier. Men man ska vara medveten om att det är ett litet bolag med en gruva och hög risk.

   Jag har Lucara som en krydda i min portfölj.

   Mvh

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s