Bubbla eller Guldägg?

Att 2013 tillhör Fingerprint det är ingen tvekan om, men var ska det sluta?

Värderingen har milt uttryckt skjutit i höjden utan dess like. Frågan man ställer sig är hur högt kan kursen gå?

Jag har många gånger tänkt att nu går det lite väl snabbt men då har Fingerprint hela tiden tagit fram ett nytt ess ur rockärmen och tryckt upp kursen ytterligare…

Med luddiga och hemlighetsfulla PM om design wins från hemliga mobiltelefontillvekrare är det svårt att få en riktig uppfattning om dess värde. Detta gör att det är fritt fram för att spekulera hejvillt. Var Samsung skyldig till det senaste PM 18/3 vilket gällde en mobiltelefon med Qual-commplatform? 

Räknar man på antalet potentiella mobiler som i framtiden kan innehålla en sensor från Fingerprint framstår helt plötsligt bolaget billigt med en med en potential som man sällan har skådat. Å andra sidan behövs mångmiljonvinster för att motivera dagens kurs.

Det som är fakta är att Carnegie teckat 1,6miljoner aktier till kurs 34kr, det gör man inte i en luftbubbla, fundamenta finns. Lika så tecknade Vd Johan om än en liten post på 1600st aktier igår 18/3.

Hur ska man då förhålla sig? Hausstämingen är på max, risken är hög likväl är potentialen enorm.

I slutänden handlar det om vad man själv tror.
Tror man på biometri i mobiltelefoner så kan man luta sig tillbaka, tror man att det är en bubbla utan dess lika ska man nog hålla fingrarna borta från detta bolag… ovasett är detta det mest spännande bolaget just nu!

Annons

2 tankar på “Bubbla eller Guldägg?

  1. En ”Smäll på Fingrarna” är väl det värsta som kan hända, så jag är all in. Vill inte missa detta för allt i världen, nya Microsoft.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s