Kopparberg Fruit Lager + Snapchat

Hej!

Snart är det dags för ett av mina favoritbolag att rapportera, Kopparberg. Bolaget är ett av de största innehav i portföljen och jag har inga planer på att minska, snarare öka.

Jag förväntar mig ett bra resultat pga valutasituation, en bättre produktmix samt en effektivare produktion. Den stora risken som jag ser det är att GBP/SEK kan försvagas vid en BREXIT situation. Dock löper Kopparbergs framgångar i  Australien vilket bör jämna ut säsongseffekten och valuta risken.

Jag tänkte tipsa om Kopparbergs senaste produkt Fruit Lager. Den finns nu att beställa på systembolaget.se. Jag har testat den och jag gillade den även om den inte är direkt riktad till mig utan en yngre målgrupp. Om jag ska likna den vid något så får det bli Corona. Som de flesta vet så säljs Corona i de flesta länder så det bör således finnas utrymme för Fruit Lager att expandera.

”Kopparberg Fruit Lager är ett uppfriskande lagerölsmaksatt med citron och lime som tar Kopparberg in i en helt ny dryckeskategori.”

 fruit.png

Fler och fler företag hittar in till Snapchat. Bland annat Kopparberg. I helgen körde de en kampanj i Göteborg med världens största badtunna man kunde följa delar av eventet på Snapchat. Jag lägger upp en bild på deras ID om du vill följa dem:

kopsnap

Rikta kameran på bilden och håll inne på bilden för att lägga till.

Jag får be om att återkommer efter att Kopparberg har släppt sin rapport.

Jag plottar nu Kopparbergs samtliga socialamediekonton (användare), 20tal konton. 🙂

PS.
Även Nasdaq har ett roligt Snapchat konto som man kan följa  ”behind the scens” på börsen.

nasdaq
Rikta kameran på bilden och håll inne på bilden för att lägga till.

Annons

2 tankar på “Kopparberg Fruit Lager + Snapchat

    • Tack! Har läst det någon stans men glömt bort exakta siffran, försäljningen i GBP är iaf mkt betydande, därav är jag lite orolig för det försvagade pundet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s